Yrityssiivous vastuullisesti ja ammattitaitoisesti

 

Yrityssiivous säännöllisesti ja laadukkaasti toteutettuna ammattisiivoojan toimesta – yrityksesi tarpeiden mukaisesti! Ammattitaitoiset siivoojat pitävät yrityksen liiketilat, toimitilat siistinä ja puhtaana, vuoden jokaisena päivänä. Yrityssiivousta tarjoamme muun muassa seuraavissa kaupungeissa sekä niiden lähialueilla:

Pyydä tarjous!

Siivoamme toimistot, myymälät, pankit, ravintolat, kuntosalit, kiinteistöt, liiketilat, tehtaat, tuotantotilat ja monia muita tiloja. Eli siivouspalvelu kattaa lähes kaikenlaiset tilat ja kohteet. Jäikö jokin yritystila mainitsematta ja mietit, onnistuuko sen siivous? Kysy meiltä, niin kerromme. 

Yrityssiivous palveluna tilattuna on vaivaton ratkaisu siisteyden ylläpitoon

Säännöllisellä siivouksella pidetään toimistot ja yritystilat siistinä. Siistiksi siivottu työpaikka luo työympäristöstä viihtyisän ja turvallisen. Yrityksen toimitilat likaantuvat helposti, kun asiakkaat ja työntekijät kulkevat toimistolla ulkokengät jalassa. Kenkien pohjiin tarttuu kiviä ja muuta likaa, jotka lopulta päätyvät konttorin lattialle. Käsien mukana leviää kosketuspintoihin viruksia ja muita pöpöjä, jotka itsessään aiheuttavat riskin sairastua tauteihin. Sisäilman puhtaus on erityisen tärkeää pitää hyvällä tasolla, koska huonolle sisäilmalle pitkään altistuneet saattavat alkaa kärsiä hengitystieoireista. Pölyä ilmaantuu sinne, missä ihmiset viettävät aikaa. Pöly leijailee ilmassa, jos tiloja ei siivota tarpeeksi usein.

Tämän takia on tärkeää ylläpitää hyvää siisteystasoa toimistolla ja muissa yritystiloissa. Yrityssiivous palveluna tilattuna tarjoaa vaivattoman ratkaisun siisteyden ylläpitoon. Yrityssiivous- ja toimistosiivouspalvelu tarjoaa teille ammattisiivoojat, jotka pitävät huolen siitä, että lattiat, pöydät, tasot, ikkunalaudat, kosketuspinnat, saniteettitilat ja sisäilma ovat puhtaita.

Yrityssiivous sisältää tavallisesti säännöllisen ylläpitosiivouksen ja tietyn ajanjaksoin suoritettavan perussiivouksen.

Siivouskertojen määrän saat asiakkaana itse päättää, mutta siivousmyyjät antavat mielellään vinkkejä, miten työpaikan hygienia ja siisteys  pystytään pitämään mahdollisimman hyvänä. Meidän siivousalan ammattilaiset auttavat kiperissäkin kysymyksissä!

Ennen kuin aloitamme yrityksen toimitilan siivoamisen, kartoitamme toimiston tai kohteen siivoustarpeet. Tarvittaessa siivousasiantuntijat tulevat vierailemaan paikan päällä ennen siivoustöiden aloittamista.

 

Säännöllinen ylläpitosiivous sisältää tavallisesti seuraavat toimenpiteet

 • Lattioiden imurointi ja pesu
 • Mattojen imurointi
 • Tasojen sekä pintojen pyyhkiminen tahroista, liasta ja pölystä
 • Keittiön, kahvihuoneen ja taukotilojen siivoaminen
 • Santiteetti / WC tilojen siivoaminen. Paperin ja saippuan tarkistus sekä lisääminen
 • Roskien pois vienti ja roskakorien roskapussien vaihto.

Meiltä voit tilata kattavat siivouspalvelut täydentämään ylläpitosiivousta

Listaamme muutamia vaihtoehtoja meidän tarjoamista yrityksen tilojen siivouspalveluista:

 • Rappu- / Porrassiivous
 • Ikkunanpesu
 • Lattian vahaus
 • Huonekalujen ja sohvan pesu
 • Peruspesu / perussiivous
 • Saunan pesu
 • Kokolattiamattojen pesu
 • Vaihtomatot
 • Suursiivous
 • Erikoissiivous
 • Tarjoamme yrityksille myös monia muita siivouspalveluja. Kysy lisää.

 

yrityssiivouspalvelu

 

Yrityssiivouksen hinta: haluatko tietää, mitä maksaa siivous?

Haluat varmasti, että lähetämme teille hinnaston, josta näet yrityssiivouksesta aiheutuvat kustannukset. Jokaiselle asiakkaalle lasketaan kohdekohtainen tarjous! Yrityssiivouksen hinnan saat tietää, kun pyydät meiltä tarjouksen.

Näin pyydät siivoustarjouksen

Kerromme lyhyesti, miten lähetät tarjouspyynnön:

 1. Lähetä sähköpostia tai pyydä siivoustarjous kaupunkikohtaisen tarjouspyyntölomakkeen kautta
 2. Muista antaa mahdollisimman yksityiskohtaista tietoa siivottavasta kohteesta / toimitilasta
 3. Kerro, kuinka monta kertaa viikossa tai kuukaudessa haluat siivoojan työpaikalle siivoamaan
 4. Me lähetämme teille siivoustarjouksen
 5. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen aloitetaan toimitilan siivous.

Sopimuksen teon jälkeen teillä käy siivoja sovittuna ajankohtana ylläpitämässä yritystilan siisteyttä. Teidän ei tarvitse omistaa siivousvälineitä, koska siivoojilta löytyy kaikki tarvittavat varusteet siivousprojetkin suorittamiseen.

Mikäli teille on herännyt kysymyksiä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse, niin vastaamme niihin parhaamme mukaan. Voit myös käydä lukemassa usein kysyttyjä kysymyksiä, joista saatat löytää vastauksia mahdollisiin kysymyksiin.

yrityssiivous

Toteutamme yrityssiivoukset kustannustehokkaasti ja laadukkaasti ympäri Suomea

Teemme yrityssiivousta pääkaupunkiseudulla ja useissa Suomen kaupungeissa. Laadukasta ja kustannustehokkaasti toteutettua yrityssiivouspalvelua tarjoamme muun muassa seuraavilla toimialueilla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tamperella, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kouvolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Rovaniemellä sekä monissa muissa kaupungeissa ja niiden lähialueilla. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin missä päin suomen maata tarjoamme siivouspalvelua.

Ammattitaitoista yrityssiivousta vuosien kokemuksella

Olemme siivonneet yritystiloja jo useiden vuosien ajan. Myyjämme mielellään tarjoavat teille asiantuntevaa palvelua ja kertoo yksityiskohtaisesti juuri teidän yritykselle parhaiten sopivista siivouspalveluista.

Mikäli olet aiemmin ostanut siivouspalvelua yrityksen toimiston- ja toimitilojen siivoukseen, niin tiedät, että palvelun  laatu vaihtelee. Yrityssiivous on palveluala, jossa hinnasta kilpaillaan ja joskus valitaan yhteistyökumppaniksi se kaikista edullisin siivousyritys. Tästä saattaa aiheutua ongelmia, koska siivousfirma on myös joutunut tinkimään palvelun laatutasosta, säilyttääkseen edullisen hintatason. Tästä syystä hinta ei ehkä ole kaikista järkevin kriteeri, jolla valitaan paras siivousyritys. Toki hinnalla on merkitystä, mutta muista huomioida koko palvelukokonaisuus.

Siivousmyyjämme auttavat löytämään juuri teidän tarpeisiin kustannustehokkaimman ratkaisun, jossa laatu ja budjettiinne sopiva hinta kohtaavat.

Siivoussopimuksen jälkeen palvelualttiit ja ammattitaitoiset siivoojat tulevat teille siivoamaan, pitämään konttorin sekä edustustilat siistinä.

Hyvin siivottu työpaikka pysyy jatkuvasti edustavan näköisenä ja viihtyisänä työympäristönä. Siivoojiemme tavoitteena on, että asiakkaat ja työntekijät saavat työskennellä joka päivä hygieenisissä, puhtaan raikkaissa toimistotiloissa. Siivouksen ansiosta työpaikan hygienia on hyvällä tasolla ja se vähentää sairauspoissaoloja, koska bakteerit ja virukset eivät elä desinfioiduilla pinnoilla.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin toimistosiivouspalvelun myyjä ottaa teihin yhteyttä.

Yrityssiivouspalvelut

 • Ravintolasiivous
 • Myymäläsiivous
 • Erikoissiivous
 • Suursiivous
 • Porrassiivous
 • Ikkunoiden pesu
 • Toimitilasiivous
 • Liiketilasiivous
 • Kiinteistösiivous
 • Tuotantotilasiivous.