Työpaikkahygienia

Koronaviruspandemian aikana on erittäin tärkeää ylläpitää hyvä hygienia työpaikalla. Toimistotilojen säännöllinen siivous ja pintojen desinfiointi vähentää riskiä saada virustartunta.

Puhdas toimisto vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa viihtyisyyttä

 

Säännöllinen toimistosiivous on suositeltavaa, jotta konttori pysyy puhtaana, viihtyisänä ja turvallisena työympäristönä.

Toimistotyöntekijät ovat päivittäin keskenään tekemisissä ja koskevat samoja pintoja. Yleistilojen kuten esimerkiksi kahvihuoneen pöydällä ja muilla pinnoilla saattaa olla tauteja aiheuttavia pöpöjä (viruksia ja bakteereja), jotka sairastuttavat henkilökunnan ja aiheuttavat sairauspoissaoloja.

Puhdas ja hygieeninen toimisto on turvallinen työympäristö, joka on suora investointi oman yrityksen menestykseen. Henkilökunnan työtilojen siisteyteen kannattaa panostaa. Hygienian lisäksi parannat työpaikan viihtyisyyttä.

Toimiston siisteys ja hygienia ovat perusasioita, jotka ovat syytä pitää kunnossa. Toimistotilat kannattaa siivota säännöllisesti, jotta hygienia pysyy hyvänä ja samalla konttori säilyy edustavan näköisenä.

Siivoamalla ei kuitenkaan kaikkia tautitartuntoja voida estää, vaan jokaisen työntekijän pitää omatoimisesti ennaltaehkäistä tartuntariskiä esimerkiksi säännöllisesti pesemällä kätensä saippuavedellä. Toimistosiivoojat pitävät huolen siitä, että wc-tiloissa on saippuaa aina saatavana, jotta jokaisella on mahdollisuus pitää kätensä puhtaana pöpöistä ja liasta. Viikottain tai joka päivä suoritettava yrityssiivous tarjoaa vaivattoman ratkaisun työpaikkahygienian ylläpitoon.

Säännöllinen toimiston siivous vähentää sairauspoissaoloja, parantaa viihtyisyyttä ja turvallisuutta, paremman hygienian myötä. Työpaikkahygieniaan kannattaa investoida!

Tarvitsetteko toimistosiivousta? Meiltä saat tasokkaat siivouspalvelut pienille ja suurille yrityksille.